Autor: 021.rs

Novi Sad
04.05.2018.
19:50 > 19:52
Košarkaši Partizana su i po drugi put u okviru B grupe Superlige savladali Vojvodinu, ovog puta 88:62 u meču koji je odigran u Velikoj sali Spensa pred oko 2.500 gledalaca.
  • vuk

    05.05.2018 17:09
    vuk @vuk
    Ovo se dosad nije desavalo kradja identiteta. lazni @vuce zar je toliko tesko da smislis neko ime pod kojim ces slati komentare.
  • Ja

    05.05.2018 16:04
    Koliki budzet imaju Zvezda i Partizan u odnosu na druge klubove, i nemaju neke rezultate. Najlakse je dovesti 5-6 Amera i ostvarivati rezultate protiv klubova koji nemaju ni za osnovne stvari. A ovamo nista evropa, nista aba.

    U Vosi se iskusnim igracima smatraju deca od 22, 23 godine. Sto znaci igraju deca, uce i rastu iz utakmice u utakmicu. Ako to vasi umovi ne umeju da procesuiraju ni ne treba da dolazite na utakmice. Vosi treba podrska a ne pozeraj koji jedva ceka poraz da likuje.

    I jeste glupo to sto nema voda da se kupi. Ali opet to nije razlog da se ne dolazi na utakmice. Dodjes da gledas sport. A za tih sat-dva vremena neces crknuti bez vode i hrane.

  • Limanac

    05.05.2018 14:55
    pravi Limanac
    Šokiran sam ,jel ovo neki bojkot mojih komentara zato što bodrim i podržavam Vošu ?
    Napišem prvi komentar i pošto ga ne objavite pomislim da sam napravio neku grešku i ponovim komentar ...ne objavite ni to .I sad se pojave komentari nekog ko se potpisuje mojim imenom ,što mi nikako nije jasno .Na svim portalima na kojima sam do sada pisao ne možeš da pišeš pod imenom koje već postoji .Kako je moguće da ne objavite ni jedan od mojih komentara a objavite ovog lažnog Limanca .Malo čudno ,zar ne ? On o sladoledu i vodi ...ja o Voši !!!!
    Mene će te verovatno i sada ignorisati .i ako nikad nisam napisao ni jednu uvredljivu reć i pisao sam ISKLJUČIVO o Voši ,bodrio i podržavao Vošine klince i njigovog trenera .Izgleda nisam smeo ?!
  • Limanac

    05.05.2018 09:55
    @ Srpska Atina
    Da li si ti posetio neki sportski dvoranski dogadjaj van Novog Sada? Na primer u mrskom Beogradu u Areni i Pioniru moguce je kupiti vodu i sokove u samoj dvorani koji ti sipaju u casu tako da tamo razumem oduzimanje flasa na ulazu. Ni u jednom pravilu ponasanja u dvorani ili stadionu nisam naisao na zabranu unosenja sladoleda, a procitao sam svasta od zabrane unosenja stoliva, merdevina...
    I da spomenem i utakmicu, odbrana ne postoji, a napad se bazira na nerezonskom sutu, prilicno bledo
  • @vuk

    05.05.2018 09:10
    koliko sam ja video, vas slaninara je bilo oko 5 ukupno a partizan je igrao sa 30% snage. kakav crni otpor, 25 razlike :D
  • SRPSKA ATINA

    05.05.2018 08:20
    Svaka ti čast
    Baš čudno što ne dozvoljavaju sa sladoledom u dvoranu.I još čudnije što nema da se kupe flašice sa vodom jer iste ne dozvoljavaju da se unesu u halu.Nadji razlog da ne dodješ više.To je taj naš mentalitet koji pokazuje koliko smo mekani.Ubedice i dete od dve godine kad poraste da ne treba da ide na utakmice jer nije lizao sladoled u dvorani.
  • zbogom pameti

    05.05.2018 03:13
    Odavno napisah da od ove Vojvodine nema nista. Sve je to jako slabo.
  • hari

    05.05.2018 00:10
    Za sve dobronamerne ljubitelje košarke u Novom Sadu ovo je bilo lepo veče !
    Mi u skladu sa svojim mogućnostima ,ali nismo se obrukali .Partizan u skladu sa klupskim bojama CRNO -BELI !!! Dobri im ovi CRNI !

  • Limanac

    04.05.2018 22:32
    Organizacija
    Moram da se zahvalim organizatoru utakmice na visokom bezbednosnom nivou. Uspeli su uplakanog dvogodisnjeg teroristu da sprece u nameri da unese sladoled u dvoranu i time nekoga povredi. Btw u hali klimatizacija vrhunska, a vodu nemas gde da kupis. Sad smo bili ja i mali terorista i nikad vise.
  • vuk

    04.05.2018 21:24
    Sve u svemu ocekivano. Vosa, u skladu sa svojim mladim i nedovoljno iskusnim igracima, pruzila dobar otpor iskusnom i po kvalitetu igraca boljeg Partizana. Atmosfera davno nije vidjena na jednoj kosarkastoj utakmici u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna